Vask av fasade

Husvask / Softwash av fasade

Fasadevasken vår er meget effektiv. Vi påfører et vaskemiddel på overflaten som fjerner all svertesopp, alger og grønske. Dette vaskemiddelet øker tiden det tar før dette kommer tilbake. Deretter skyller vi fasadene rene med lavt vanntrykk, også kjent som softwash.

Hvis du for eksempel skal male huset ditt, er det helt avgjørende at absolutt all skit, sopp, alger og grønske fjernes. Maling som blir utført uten en grundig vask gir dessverre kortvarig glede. Oftest er det bare en skikkelig grundig vask som skal til for å få huset pent, og da kan kanskje malingen vente noen år til.

I motsetning til det man skulle tro, anbefales det faktisk ikke å bruke høytrykk direkte på fasader/kledninger. Høytrykket kan skade fasadens maling/beis og murpuss, flise det opp og til slutt presse vann inn i kriker og kroker der det lett kan utvikle råte. Skal man bruke høytrykk, må avstanden økes.

Det holder ikke å vaske huset/fasaden med vann og såpe som inneholder milde kjemikalier. Rester av mugg og sopp er vanskelig å se med det blotte øyet. Med vår behandling blir sopp og alger fjernet, og samtidig gir en lengre beskyttelse mot nye angrep. Smuss, mose, sopp og alger tiltrekker seg fukt, som igjen kan føre til råte.

Disse organismene trives best på skyggesiden av huset. Er bygningen lys i fargen, blir den mer utsatt enn bygninger med mørk farge. Blant annet fordi lyse vegger ikke blir like oppvarmet av sollyset ute.

Årlig bruker vi masse penger på bil, men vi glemmer ofte vår egen bolig som er verdt flere millioner. Vest Fasadevask AS vet at vasking av hus/fasade er både tidkrevende og tungt, og det innbefatter ofte utfordrende høyder. Har du verken tid, motivasjon eller riktig utstyr – tar vi gjerne jobben for deg!

Borettslag og industribygg

Vi utfører også vår effektive fasadevask for borettslag og industribygg. Vask av fasade for industribygg og borettslag er svært tidkrevende og man må gjerne et godt stykke opp i høyden. Vest Fasadevask AS tar mer enn gjerne jobben, slik at borettslaget eller firmaet får en flott fasade.

Kontakt oss for en uforpliktende befaring og et pristilbud!

Ønsker du hjelp til vask av hus?

Vi hjelper deg mer enn gjerne med vask av ditt hus, borettslag eller industribygg med vår spesielle softwash-teknikk. Kontakt oss i dag for en uforpliktende samtale/befaring!

Denne nettsiden bruker cookies

Vi bruker informasjonskapsler for å forbedre brukeropplevelsen på nettstedet vårt og for personlig tilpasning av annonser. Ved å fortsette å bruke dette nettstedet samtykker du til vår bruk av informasjonskapsler. Avvis alle