Tak og takrenner

På tide med vask av tak?

Vask av tak og takrenner vil gi et flottere tak med økt levetid. Vi utfører samtidig takkontroll, slik at ødelagte taksteiner og skader vil bli avdekket. Dette reduserer faren for vannlekkasjer og følgeskader på huset.

Mosen på taket bør fjernes, ikke bare av estetisk hensyn, men fordi den på sikt kan gjøre stor skade.

Vår behandling består i at vi påfører taket vår svært effektive kjemi VikingF1. All groe på taket vil bli nullstilt, mosen smuldrer opp og deretter vil vær og vind vaske taket rent. Prosessen vil ta fra noen måneder og opp til ett år, og er en svært skånsom behandling av alle typer tak.

Høytrykksvask av tak bør helst unngås, ev utføres på en forsvarlig/forsiktig måte slik at ikke underlaget blir utvasket/skadet.

Vanlig høytrykksvask vil bare gi en kortvarig effekt før mosen igjen begynner å gro. Behandlingen vår, sammenlignet med ingen behandling, øker varigheten på det ferdige resultatet betydelig (4-6 ganger). Kjemien vi benytter er 100% biologisk nedbrytbar.

Når taket får en ordentlig vask vil taket etter hvert se omtrent nytt ut, og husets helhetsinntrykk vil få et positivt løft.

Er det for mye mose til «bare» behandling, må mesteparten av mosen fjernes mekanisk (koste, skrape, ev. forsiktig høgtrykk) før påføring av VikingF1.

Sjekk taket årlig for mose, skadet stein og tette takrenner. Tak bør jevnlig vedlikeholdes for lenger levetid og et flottere utseende.

Ønsker du rengjøring av tak eller takrenner?

Vi hjelper deg mer enn gjerne med grundig rengjøring av tak eller takrenner, som gir taket et «friskt pust». Kontakt oss i dag for en uforpliktende samtale/befaring!

Denne nettsiden bruker cookies

Vi bruker informasjonskapsler for å forbedre brukeropplevelsen på nettstedet vårt og for personlig tilpasning av annonser. Ved å fortsette å bruke dette nettstedet samtykker du til vår bruk av informasjonskapsler. Avvis alle